Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:31 | September 23, 2014

ZALANDO NORDIC BLOGGER AWARDS

5F4A0886-15F4A1661-15F4A1614-1Press5F4A99735F4A0804-1julianhernandez_bloglovin2julianhernandez_fwstockholm1Imorgon bär det alltså av till Köpenhamn och Zalando Nordic Blogger Awards där jag har vunnit i  kategorin “Best Male Fashion Blogger” från Sverige. Hur sjukt?! Jag är så GLAD och TACKSAM för detta! Vågade knappt tro att det var sant. TACK! Men det är ett steg till, galan på torsdag där ska jag representera Sverige i min kategori och tävla mot andra internationella bloggare, så håll alla tummar och tår för att jag (VI) kammar hem det här priset också. Det skulle betyda så mycket! <3

___________________________

Tomorrow I’m off to Copenhagen and Zalando Nordic Blogger Awards where I have won in the category “Best Male Fashion Blogger” from Sweden. How sick ?! I am so happy and grateful for this! I couldn’t believe it was true. THANK YOU! But there is one more step, the gala on Thursday where I will represent Sweden in my category and compete against other international bloggers, so keep all fingers crossed for me (US)  so we can take home this award too. It would mean so much! <3