Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:54 | September 25, 2014

BEACH STUFF

_MH11450_julianhT-shirt – Weekday // Sandaler – Asos (HERE) // Sunnies – Komono (HERE) // Cap – Weekday 

Lämnat Miami för Köpenhamn och precis landat på hotellet med världens förkylning. Ögonen bara rinner och kan knappt andas genom näsan. Typsikt. Men har ingen tid för att ligga och vila, måste ta tag i min mail som svämmar över samt ta mig ut på stan och hitta någonting att ha på mig på galan ikväll. Är så taggad. Det är första gången jag är i Köpenhamn så det känns riktigt kul att vara här!

______________________________

Left Miami for Copenhagen and just landed at the hotel with the worst cold. My eyes are just flowing and I can barely breathe through the nose. But have no time to lie down and rest, I have to answer some emails and go around town to find something to wear at the gala tonight. I’m so excited. It is my first time in Copenhagen so it feels great to be here!