Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:17 | October 27, 2014

GET THE LOOK

allblackShop the look -> 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Tänkte börja med en ny kategori här i bloggen som heter “Get the look”. Hoppas ni gillar det. | Så här skulle jag kunna gå klädd nästan varje dag. Tokälskar denna look. Stiligt men ändå avslappnat och bekvämt. Perfekt för att springa runt på möten eller strosa på stan. Nu är det dags för mig att dra iväg och fixa lite ärenden. Det är bland annat ett paket som ska hämtas ut på posten med lite nya godbitar osv. Ciao.

_______________________________

I totally could go dressed like this almost every day. Love this look. Dressed up but relaxed and comfortable. Perfect for running around between meetings or just strolling around town. Now it’s time for me to run some errands. Ciao.