Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:09 | November 12, 2014

BROOKLYN BRIDGE PARK

junkyard1junkyard2Bomber jacket – Samsøe Samsøe // Set – Junkyard XX-XY SS15 // Beanie – Junkyard XX-XY (HERE) // Sneakers – Adidas Stan Smith (HERE

Så här såg en av mina looks ut som vi plåtade till lookbooken i New York. Utsikten var magisk va?! Setet är från Junkyards vår/sommar kollektion som kommer ut nästa år och jag bara måste ha det sen när det kommer ut. Så snyggt! Idag har det varit en ganska lång dag på kontoret med filminspelning för en stor och väldigt viktig välgörenhetskampanj för Plan Sverige som ni komner få se ganska snart. Håll utkik!

____________________________

Here is one of my looks that we shot for lookbook in New York. This view was magical huh?! The set is from Junkyards spring/summer collection coming out next year and I just have to have it when it comes out. It’s so nice! Today has been a pretty long day at the office recording a big and very important charity campaign for Plan Sweden that you get to see pretty soon. Stay tuned!