Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

9:00 | November 17, 2014

MONDAY°

julianhernandez2julianhernandez3UntitledSweatshirt – Dead Legacy // Denim shirt – Lindex // Jeans – Junkyard // Shoes – Nobrand // Scarf – Givenchy // Hat – H&M // Bag – M by Madelene Billman for Rut & Circle

Go’morgon vänner! Fan vad bloggen har sugit de senaste dagarna. Känns som att jag inte har haft bra material att lägga upp plus att jag har haft så sjukt mycket att göra sedan jag kom hem från NYC och bloggen har fått lida lite. Näh inte ok. Idag är måndag och det betyder ny vecka och nya tag! Var lite osäker på om jag skulle lägga upp den här outfitten för jag tycker den är lite tråkig men jag gillar ljuset så bjuder på dem ändå. Vilken helg jag har haft. Känner mig fortfarande sliten från lördagens bravader. Nelly.com höll i en party brunch för att fira deras nya kollektion som släpps idag och som vanligt levererade dem den bästa festen på länge. Bilder kommer! Nu, dags för frulle och svara på mail.

____________________________

Good mornin’ friends! Damn, the blog has sucked the last few days. Feels like I haven’t had good material to post and I’ve been so busy since I got back home from NYC so the blog has suffered a bit. Not ok. But today is Monday and that means new week and new possibilities! I was a little unsure if I would post this outfit because I think it’s a bit boring but I love the light in the pictures I posted them anyway. What a weekend. Still feeling tired from Saturday’s parties. Nelly.com held a party brunch to celebrate their new collection and as usual they delivered the best party in a long time. Pictures coming soon! Now, time for breakfast and reply to emails.