Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:15 | November 18, 2014

BREAKFAST AT “CAFÉ LILLA P”

BBC1BBC2LisaOlsson_lillap3Borrowed the last one from Lisa 

För några dagar sedan hade jag en tidig frukostdejt med det här underbara blogg-gänget på Café Lilla P som ligger på Karlavägen innan vi alla sprang åt varsitt håll. Tror det var 4e frukosten vi har haft tillsammans och de blir bara bättre och bättre för varje gång. Den här gången var dock lite extra speciell för Rami hade fixat olika priser och dikter som rimmade till alla så vi satt där ganska länge och skrattade och pratade i mun på varandra (som vanligt) hahah. Måste dit och äta frukost snart igen!

______________________________

A few days ago I had an early breakfast date with this wonderful blog-crew at Cafe Lilla P on Karlavägen before we all ran in different directions. I think it was the 4th breakfast we’ve had together and they just get better and better every time. This time was a little extra special because Rami had fixed different prices and poems that rhymed to all of us so we sat there for quite some time laughing and talking too much hahah. I have to go there and eat breakfast again soon!