Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:45 | November 23, 2014

BEHIND THE SCENES JUNKYARD SS15

julianh_junkyard1julianh_junkyard4Untitled-1julianh_junkyard2julianh_junkyard3julianh_junkyard6DSC_1876Junkyard photoshoot in NYC 

Här får ni några behind the scenes bilder från plåtningen för Junkyard i New York för några veckor sedan. Vill bara spola tillbaka tiden när jag ser de här bilderna. Vädret är så fruktansvärt deppigt här i Sverige just nu att jag blir galen snart, men jag försöker inte tänka på det så mycket och bara fokusera på allt annat roligt man gör och saker man har att se fram emot. Idag blir det jobb, träning och såklart lite söndagsmys också.

____________________________

Here you have some behind the scenes photos from the shoot for Junkyard in New York city a few weeks ago. Just want to rewind back the time when I see these pictures. The weather is so terribly depressing here in Sweden right now and it makes me crazy, but I’m trying not to think about it so much and just focus on everything else fun that I get to do and all the things I’m looking forward to.