Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:54 | November 25, 2014

TUESDAY

JulianH_NYC6JulianH_NYC3JulianH_NYC4JulianH_NYC5JulianH_NYC2JulianH_NYC1NYC Snapshots taken with my Nikon D5300 & Nikon Df

Ännu fler bilder från NYC. Det går knappt att fota här i Stockholm just nu pga det fruktansvärt tråkiga och gråa vädret så jag drömmer mig bort till dessa härliga höstdagar i New York istället. Har precis kommit hem från ett möte hos River Island om en grej ni kommer få reda på nästa vecka på min instagram (@mrjulls) så glöm inte att följa mig där. Snart ska jag iväg och möta upp Johan för att gå på ett event som Warner Music och SVT håller i. Härliga tisdag!

____________________________

More pictures from NYC. It’s hardly possible to take pictures here in Stockholm right now because of the terribly boring and gray weather so I dream away to those glorious autumn days in New York instead. Have just arrived home from a meeting at River Island about a thing you will find out next week on my instagram (@mrjulls) so make sure to follow me there. Soon I’m gonna meet up with Johan and go to an event with Warner Music and SVT. Lovely Tuesday!