Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:09 | December 30, 2014

NYC°

Junkyardss15L1008333Junkyard_julianhL1008684Photos by VTL GLWCH

För två månader sedan var jag i New York för att plåta Junkyards vår/sommar lookbook tillsammans med Ebba, Caroline och Björn. Vi har äntligen fått bilderna och här har jag valt ut mina favoriter. Lookbooken kommer ut i vår! Det var så himla kul att få åka till världens bästa stad och göra detta tillsammans med det här sköna gänget. Vill tillbaks.

__________________________

Two months ago I was in New York to shoot Junkyard’s Spring/Summer lookbook together with Ebba, Caroline and Bjørn. We’ve finally got the pictures so here are my favorites. The whole lookbook comes out this spring! It was so much fun to go to my favorite city and do this together with this great crew. Wanna go back!