Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:22 | December 31, 2014

THROWBACK – 2014 THE END

5F4A1657-11Untitled-1julian_oredigerade-1091Untitled-35F4A2142Untitled-2DSC_9392NS5A5651-1Untitled-41Då var årets sista dag här och likaså en tillbakablick på mina favorit-outfits från Maj – December. 2014 har varit ett otroligt bra år! Jag har fått göra och uppleva så mycket saker som jag inte trodde jag någonsin skulle göra, har lärt känna så många fantastiska människor som har hjälpt mig på vägen och blivit vänner för livet, listan kan göras lång. Jag är så tacksam för livet, mitt jobb, mina vänner och min familj och ser verkligen fram emot ett nytt år med nya äventyr tillsammans med er! För det är tack vare er och er stöd att får göra det jag gör <3 GOTT NYTT ÅR på er alla och massa kärlek från mig!

_______________________________

The last day of the year is here and also a look back at my favorite outfits from May to December. 2014 has been an incredible year! I’ve been doing and experiencing so much that I didn’t think I would ever do, I’ve got to know so many wonderful people who have helped me along the way and become friends for life and the list goes on. But of all, I am so thankful for life, my job, my friends and my family and I really look forward to a new year with new adventures with you guys! Cause it is thanks to you and your support that I get to do what I do <3 HAPPY NEW YEAR to all of you and lots of love from me!