Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7:55 | January 16, 2015

BETTER DAYS

Julianh_miami3Julianh_miami1Julianh_miami2From the pool to the beach

Go’morgon vänner!! Så här ser mina dagar ut för tillfället. Brukar börja i mammas pool och när jag tröttnar drar jag till stranden, haha. Lever i alla mina badshorts och solglasögon. Men lovar att fota några riktiga outfits också :) Tanken av att jag måste tillbaka till kalla Sverige ger mig ångest, men modeveckan drar igång så fort jag kommer hem så det blir iaf några roliga dagar med visningar och alla vänner från branschen.

_________________________

Go’morgon friends!! This is how my days look like at the moment. I usually begin in mom’s pool and when I get tired I go to the beach, haha. Living in all of my swim shorts and sunglasses. But I promise to shoot some real outfits too :) The thought of me going back to the cold weather in Sweden gives me anxiety, but fashion week kicks off as soon as I get home so it’ll be a few fun days with fashion shows and all the friends from the industry.