Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

9:45 | January 26, 2015

THROWBACK #STHLMFW #NYFW

4K2B63504K2B6447julianh_fwsthlm2julianhernandez_newyorkP8260015julianh_fwsthlmjulianh_tommyhilfigerss155F4A7363-2Throwback to Stockholm’s & New York’s fashion week last aug – sep 14

Hello Måndag och Stockholms modevecka! Förra säsongen blev det två modeveckor för mig, både Stockholm och New York, men den här gången blir det bara Stockholm och jag ska snart iväg på dagens första visning som är Whyred. Modeveckor är mycket roligare när det är varmt och soligt ute och i Stockholm just nu är det raka motsatsen, men det är alltid kul att titta på visningarna och leva i mode-bubblan några dagar. Nu ska jag först förbi Hotel Diplomat där jag tillsammans med Lisa, Fanny, Rami och Johanna kommer hålla hus en hel del de här dagarna och göra en rolig grej som ni kommer få se sen. Stay cool & see u later.

Förresten, vad tycker ni är roligast att se från modeveckan? Mina outfits? Streetstyle? Snapshots från allt runt omkring? Visningarna? Allt? Hit me!

_________________________

Hello Monday and Stockholm Fashion Week! Last season I went to both Stockholm’s and New York’s fashion week, but this time it’s only gonna be Stockholm and I soon it’s time for the first show of the day which is Whyred. Fashion Weeks are much more fun when in the summer and right now in Stockholm is the exact opposite, but it’s always fun to go and see the shows and live in that fashion-bubble for a few days. Now I’m leaving to Hotel Diplomat where I along with Lisa, Fanny, Rami and Johanna are gonna spend a lot of time these 3 days working on a little thing for you guys. Stay cool & see u later.

By the way, what do you wanna see the most from fashion week? My outfits? Streetstyle? Snapshots from all around? The shows? Everything? Hit me!