Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:41 | January 27, 2015

ROCK CHIC – DAY 1

Julianh_fw2Julianh_fw1Julianh_fw5Julianh_fw3Julianh_fw4Army of me blazer (HERE) // Versace sweatshirt (HERE) // Arme of me jeans (HERE) // Oliver Sweeney boots (HERE) // Sandqvist bag (HERE) // Diesel scarf (HERE)

Här kommer gårdagens outfit (äntligen) som jag har stylat för Zalando. Ni har ju säkert märkt att jag beställer väldigt mycket kläder därifrån och det är för jag tycker att de har så bra utbud. Dagen har varit sjukt stressig så har inte haft någon tid alls att sätta mig vid datorn och jobba på hela dagen idag så var tvungen att skippa de sista två visningarna ikväll för att kunna få lite jobb gjort. Den här looken är en utav mina favoriter på länge kan jag säga. Älskar jeansen! Länge sedan jag hittade ett par jeans som sitter så bra som dessa. Nu ska sätta mig och fixa ihop ett inlägg med lite snapshots så får ni dagens outfit imorgon. G’night!

_______________________

Here is yesterday’s outfit (finally) that I’ve styled for Zalando. You’ve probably noticed that I order a lot of stuff from there and  it’s because I think they have such good selections. The day has been so stressful so haven’t had any time at all to sit down with my computer today so had to skip the last two shows tonight to get a some work done. This look is definitely is one of my favorites in a long time. Love the jeans! Long time ago I found a pair of jeans that fit as good as these. Now I’m gonna fix a post with some snapshots and you’ll get today’s outfit tomorrow. G’night!