Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:05 | February 5, 2015

CREATIVE HEADZ

creativheadz Creative Headz <– Click!

HAALLAA säg hej till mitt nya “jag” :) Som ni säkert sett på min instragram (@mrjulls) så var jag och skaffade en helt ny look igår. Officially blonde! Har känt mig sugen på att göra någonting med mitt utseende väldigt länge och efter många inspirationsbilder bestämde jag mig för att gå all in och bli blond. Pratade med min nya frisör Rodi på Creative Headz på Odengatan 75 här i Stockholm och han gillade idén så då gjorde vi det. Hur grym är inte han? Efter bara två blekingar fick vi det resultatet jag ville ha vilket inte är lätt i med att jag hade så mörkt hår innan. Men jag är så nöjd och önskar jag hade gjort det här för länge sedan.

Om ni är på jakt efter en riktigt bra frisör eller sugna på att bleka håret som jag så tycker jag att ni ska gå in på Creative Headz hemsida, ringa till salongen på Odengatan 75 och boka tid hos Rodi så får ni gärna hälsa från mig! Han är bäst :)

____________________________

HAALLAA say hello to my new “me” :) As you probably noticed on my instragram (@mrjulls) I got a whole new look yesterday. Officially blonde! I’ve been thinking of doing something with my hair for a long time and after many hours on tumblr looking for inspiration I decided to go all in and become blonde. Talked with my new hairdresser Rodi at Creative Headz on Odengatan 75 here in Stockholm and he liked the idea so we just did it. He is so talented! After bleaching it only twice, we got the result I wanted which is not easy because my hair was so dark before. I am so happy. I love it. 

If you are looking for a really good hairdresser or just wanna bleach your hair like I  did then you should go to Creative Headz website, call the salon at Odengatan 75 and make an appointment with Rodi, and say hi from me! He is the best :)