Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:02 | February 18, 2015

JEALOUS

Julianh-nickjonas2Julianh-nickjonas1Julianh-nickjonas4Julianh-nickjonas3Nick Jonas in Stockholm

Go’morron! Ni som följer mig på instagram har säkert redan sett sista bilden på mig och Nick men ville berätta lite mer om det här. I fredags bjöd alltså Universal Music in mig och några andra bloggare till en privat spelning med ingen mindre än Nick Jonas, tidigare medlem i bandet The Jonas Brothers. Kommer ni ihåg dem? Hans senaste låt Jealous som spelas överallt just nu går i repeat hos mig (ni kan lyssna på den HÄR) så det var riktigt kul att få höra den live och även få träffa honom. Tusen tack till Universal för att jag fick komma :)

_____________________________

Last Friday Universal Music invited me and some other bloggers to a private gig with none other than Nick Jonas from The Jonas Brothers. Do you remember them? His latest song Jealous goes on repeat in my headphones (you can listen to it here) and it was really fun to listen to it live and even get to meet him irl. Many thanks to Universal for having me :)