Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7:50 | March 24, 2015

>> BLOPPIS

BloppisBLOPPIS TIME with Me, Janni Delér, Lisa Olsson, Rami Hanna, Angelica Blick, Andreas Wijk, Sania Claus Demina & Madelene Billman

Äntligen dags för bloppis. Jag och dessa sköningar + Lisa kör en mega bloppis nu på söndag och det vill ni inte missa!!! Jag fyller år samma dag också och det vill jag fira med alla er så kom och fynda och häng med oss :) Har rensat alla mina garderober ordentligt så kommer sälja en hel del. Vi öppnar dörrarna kl. 11 och stänger kl. 15. Ta med er kontakter (kommer inte finnas tid för swish) cash is king! Hoppas vi ses där!!!