Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:47 | March 30, 2015

BDAY DINNER – ARRIBA!!!

Julianh_yuc11Julianh_yuc7Julianh_yuc5Julianh_yuc10Julianh_yuc6Julianh_yuc8Julianh_yuc1Julianh_yuc3Julianh_yuc2janni-deler-yuc-stockholmDSC_36421-980x655Julianh_yuc4Birthday dinner at Yuc Mexican | Borrowed picture #10 from Janni


Igår var det ingen vanlig dag för igår var det min födelsedag och det firades med en stor mexikansk middag på nya restaurangen Yuc. Maten var magisk utan att överdriva, och servicen likaså. Lätt mit nya favvo ställe. Måste dit snart igen! Som ni ser på bilderna så var vi ett stort gäng och jag är så tacksam för att alla ville komma och fira mig även fast det planerades i sista sekunden. Tack för alla fina gratulationer och till alla mina vänner som var med igår (förutom Klara som tryckte ner mitt ansikte i tårtan, hahah).

__________________

Yesterday was no ordinary day cause it was my birthday and I celebrated with a great Mexican dinner at the new restaurant Yuc. The food was amazing and the service as well. My new favorite place. Must go there again soon! I’m so thankful that everyone wanted to come and celebrate my birthday with me even though everything was planned last minute. Thanks for all the birthday wishes and to all my friends who were there yesterday (except for Klara who pushed my face into the cake, hahah).