Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:35 | March 31, 2015

THE PERFECT EVERYDAY SUIT

Julianh_hmsuit7Julianh_hmsuit6Julianh_hmsuit9Julianh_hmsuit4Julianh_hmsuit5Julianh_hmsuit1H&M suit // Asos t-shirt HERE // Vagabond slip on shoes // Steele & Borough bag HERE //Ray Ban sunglasses 


Här får ni en närmare titt på kostymen jag hade i söndags på min födelsedagsmiddag. Hittade den på H&M och när jag såg att den fanns i min storlek (44) så tvekade jag inte en sekund på att ta med mig den hem. Den perfekta vardagskostymen under tusen lappen som man kan ha både till jobbet och fest. Väskan är också ny och jag är sjukt nöjd med den! Behövde verkligen en ny väska där jag får plats med både dator och kamera utan att den tappar formen eller inte går att stänga och denna som kallas för (MrGently) var precis det jag behövde.

____________________

Here’s a closer look at the suit I wore last Sunday for my birthday dinner. Found it at H&M and when I saw that they had in my size (44), I bought it right away. The perfect everyday suit for less than 1000kr that you can wear to work and at the club. The bag is also new and I love it already! I really needed a new bag where I can fit both my computer and my camera  and this one called (MrGently) was exactly what I needed.