Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:13 | April 26, 2015

AL DENTE

JulianH_dinner4JulianH_dinner3JulianH_dinner2JulianH_dinner1Italian dinner at Al Dente


Vilken helg. Är helt slut som artist, men kan inte klaga för jag är så tacksam för att allt jag får göra och uppleva. Förra veckan bjöd min vän Fang på en fem rätters middag på Al Dente men inte vilken middag som helst, utan vi fick komma dit och laga maten som vi skulle äta, från scratch. Så mysigt! En perfekt kväll med goda vänner med andra ord. Nu ska jag ta tag i min mail och planera veckan. Har sjukt mycket att göra innan det bär av till Istanbul på fredag. Någon av er som har varit där? Kom gärna med tips :)

___________________

What a weekend. I’m so dead tired, but can’t complain because I am so grateful for everything I get to do and experience. Last week my friend Fang hosted a five-course dinner at Al Dente but not just a regular dinner, we had to cook everything ourselfs from scratch. So cozy! A perfect evening with good friends in other words. Now I need to answer my emails and plan this upcoming week. I have so much to do before heading to Istanbul on Friday. Any of you who have been there? Please come with tips :)