Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:24 | May 9, 2015

MORE FROM ISTANBUL

JuliaH_istanbul20JulianH_istanbul25JulianH_istanbul24JulianH_istanbul27JulianH_istanbul21JulianH_istanbul26JulianH_istanbul3Snapshots from last weekend in Istanbul


Det här inlägget skulle kommit upp igår men haft sån jäkla otur med internet de senaste två dagarna, plus att min mobil gick sönder igår så har ingen mobil för tillfället! Tekniken vill inte ha någonting med mig att göra längre verkar det som, haha. Ville bara visa några sista bilder från förra helgen i Istanbul.

Kom precis hem från årets pool party på Ibiza som många av er säkert redan sett på instagram. Har sjukt mycket bilder att gå igenom så lägger upp gäng imorgon och berättar mer om festen! Kram på er.

_____________________

This post was supposed to come up yesterday but had such bad luck with the internet the past two days, plus my cellphone broke yesterday so have no phone now! Just wanted to show you some more pictures from last weekend in Istanbul.

Just got home from the best pool party of the year in Ibiza as many of you probably already seen on Instagram. Have lots of pictures to go through so I’ll some of them tomorrow and tell you more about the party! Hugs to y’all.