Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:45 | May 24, 2015

SURF TRIP COMING SOON

BildDSC_0307-copyBild20Beautiful Biarritz


För mig är det viktigt att alltid ha saker att se fram emot, och detta har jag gått och tänkt på sedan jag var och surfade i Marocko förra året. Kände direkt att det här var någonting som jag ville göra igen och om 10 dagar är det äntligen dags att möta vågorna igen, och den här gången i Biarritz med Surfakademin. Det kommer bli magiskt och jag är så taggad på att surfa hela dagarna, äta god mat, njuta av solen och värmen och bara vara några dagar.

____________________

For me it’s really important to always have things to look forward to, and I’ve been thinking about this since my last surf trip to Morocco last year. I knew immediately that this was something I wanted to do again and in 10 days it is finally time to face the waves again, and this time in Biarritz with Surfakademin. It’s gonna be fantastic and I’m so excited to surf all day, eat good food, enjoy the heat and the sun and just relax for a couple of days.