Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:18 | June 15, 2015

#MYNIKONMOMENTS – PART 2

JulianH_mynikonmoments1JulianH_mynikonmoments2New in – Nikon D5500 & Nikon J5


Säg hej till mina nya “bffs”, Nikon D5500 och Nikon J5. Hur snygga :) Många av er kommer säkert ihåg att jag är ambassadör för Nikon och får möjligheten att testa många av deras produkter vilket jag är otroligt tacksam för. I höstas hade vi ju en stor tävling här på bloggen där en av er fick chansen att vinna en helt ny Nikon D5300 (hoppas du som vann är nöjd med den), och nu har vi lite planer på G igen så håll utkik :)

Men det jag skulle säga var att de här två är mina nya favoriter. De är så smidiga att ta med sig och kvalitén på bilderna är sjukt bra. Dessutom har båda wifi så det går snabbt att föra över bilderna direkt från kameran till mobilen (vilket jag älskar) och den vridbara skärmen är perfekt för selfies hehe. De kommer få hänga med på många roliga äventyr i sommar!

_____________________

Say hello to my new “bff’s”, Nikon D5500 and Nikon J5. How nice :) Many of you maybe remember that I am an ambassador for Nikon and get the opportunity to test many of their products which I’m incredibly grateful for. Last fall, we had a big contest here on the blog where one of you had the chance to win a brand new Nikon D5300 (hope the winner is happy with the price), and now we have some plans going on again so stay tuned :)

But what I wanted to say was that these two are my new favorites. They are so easy to take with you and the quality of the pictures is extremly good. Both of them have wifi so it’s fast to transfer the pictures directly from the camera to the phone (which I love) and the screen is perfect for selfies hehe. We’re gonna have a lot of fun together this summer!