Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:28 | June 22, 2015

SUMMERBURST 2015

20_MG_1104-Edit - Photo by Fabian Wester19_MG_1009-Edit - Photo by Fabian Wester15_MG_1057-Edit - Photo by Fabian Wester14_MG_1020-Edit - Photo by Fabian Wester29_MG_1679-Edit - Photo by Fabian Wester83_MG_2322-Edit - Photo by Fabian Wester60_MG_2911-Edit - Photo by Fabian Wester61_MG_2937-Edit - Photo by Fabian Wester64_MG_2135-Edit - Photo by Fabian Wester63_MG_2984-Edit - Photo by Fabian Wester75_MG_3230-Edit - Photo by Fabian Wester30_MG_1759-Edit - Photo by Fabian Wester77_MG_3436-Edit - Photo by Fabian WesterPhotos by Fabian Wester

Outfit 1: Asos shirt HERE // Boda Skins jacket // Junkyard jeans HERE // Adidas Stan Smith x Pharrell sneakers // Wos sunglasses

Outfit 2: Asos kimono HERE // Forever 21 shirt // Asos jeans HERE // Fila sneakers // Ray Ban sunglasses


Festivaler alltså. Bland det bästa jag vet! Så här såg det ut på Summerburst här i Stockholm för två helger sedan. Två långa dagar med music, vänner och fest. Livet! Men jag vill verkligen tacka alla er som kom fram och ville hälsa och ta kort och gav mig massa fina komplimanger. Ni är så fina asså. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är för att ni uppskattar det jag gör! På torsdag bär det av till Bråvalla och jag hoppas på att få träffa fler av er där. Kärlek.

_________________

Festivals. One of the best things I know! This is Summerburst here in Stockholm two weekends ago. Two long days of music, friends and party. Life! But I really wanna thank all of you who came up to me and wanted to say hi and take pictures and gave me lots of nice compliments. You guys are awesome. I can’t describe in words how grateful I am that you appreciate what I do! On Thursday it’s time for Bråvalla and I hope to see more of you there. Love.