Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:50 | July 16, 2015

2 DAYS IN VISBY – #TOPSIFYFESTIVAL

JulianH_visby2JulianH_visby8 JulianH_visby7 JulianH_visby6JulianH_visby12JulianH_visby9 JulianH_visby4 JulianH_visby3 JulianH_visby5Snapshots from the last two days in Visby


Wow. Vet inte riktigt vart jag ska börja. De senaste dagarna har varit väldigt intensiva och jag har festat lite väl mycket men det har varit så kul! Ni som följer mig på Snapchat (@mrjulls) har säkert sätt en hel del ;) Vi landade i Visby i tisdags redan vid 10.30 på morgonen, checkade in på hotellet och sen direkt till Kallis för Topsify Festivalen. Igår var det inte lätt att gå upp och göra sig i ordning för att fortsätta festa men en hel dag till men efter en dusch, en god lunch (missade frukosten) så var man redo igen. Förstår inte hur jag orkar!

Men nu är jag hemma i Stockholm igen och tänker ta en paus från festandet ett tag. I alla fall fram till nästa festival Way Out West om 4 veckor, hehe. Tusen TACK till Warner Music för två helt fantastiska dagar <3

__________________

Wow. I don’t really know where to begin. The last few days have been very intense and I’ve been partying a lot but it’s been so much fun! Those of you who follow me on snapchat (@mrjulls) have seen it all ;) We landed in Visby on Tuesday at 10.30 in the morning, checked into the hotel and then straight to Kallis for the Topsify Festival. Yesterday it wasn’t easy to get up and get ready to continue the party one more day but after a shower and a good lunch (missed breakfast) we were ready again. 

Now I’m back in Stockholm and going to take a break from partying for a while. At least until the next festival Way Out West in 4 weeks, hehe. Many thanks to Warner Music for two amazing days <3