Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | August 7, 2015

LOVE ‘EM SHADES

julianh_odeur4JulianH_paris_outfit1JulianH_reddoor4JulianH_berlin_outfit4JulianH_kinggala2JulianH_tisdag2JulianH_nellypoolparty_dinner3JulianH_fila4JulianH_ttc5JulianH_sundaylook31. Borrowed from Fanny // 2. EoE – HERE // 3. Ray Ban – HERE // 4. Ray Ban – HERE // 5. Ray Ban – HERE // 6. Le Specs – HERE // 7. Wos – similar HERE // 8. Komono – HERE // 9. EoE –HERE // 10. Danny Saucedo for Smarteyes 


Ni har väl säkert märkt att jag har oftast solglasögon på mina bilder. Anledningen till det är att jag älskar att bära solglasögon helt enkelt. Jag vet på riktigt inte hur många jag äger men det känns som att jag hittar nya i min garderob varje vecka för jag glömmer bort att jag har dem, haha. Här har jag iaf samlar de jag använder mest! Det är en accessoar som är typ ett måste för mig när det kommer till outfits. Utan ett snygga glajjor känner jag mig inte riktigt klar om man säger så. Har ni några favoriter? Berätta gärna vilka de är! :)

________________________

You have probably noticed that I usually have sunglasses on my photos. The reason to that is simple, I just love to wear sunglasses. I’m really not sure how many I own but it feels like I find new ones in my closet every week cause I forget that I have them, haha. But here are the ones I use the most! It’s an accessory that is kind of a must for me when it comes to outfits. Without a pair of stylish sunnies I don’t feel ready. Do you have any favorites? Tell me! :)