Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:10 | August 12, 2015

THROWBACK – WoW14

Way Out West14

Helt sjukt att det har gått ett år sedan de här bilderna togs i Slottsskogen förra sommaren. Kommer ihåg det som igår. Kommer ihåg hur kul vi hade den helgen. Den bästa helgen på hela sommaren, och nu är det äntligen dags igen. Sitter på tåget just nu på väg ner till Göteborg och Way Out West som drar igång imorgon. Är så taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tre dagar i Göteborg på den bästa festivalen och alla events och fester i stan med de bästa människorna. Äntligen!!! Hoppas jag får träffa några av er där. Kom och fram och säg hej i så fall :)

(Glöm inte att följa mig på Snapchat & Instagram @mrjulls för live uppdatering)

_________________

Totally sick that it’s been a year since these pictures were taken in Slottsskogen last summer. I remember it like yesterday. I remember how much fun we had that weekend. The best weekend of the whole summer, and now it’s time again. Right now I’m sitting on the train on the way down to Gothenburg and Way Out West which kicks off tomorrow. I’m so excited! that I Three days in Gothenburg at the best festival and all the events and parties in town with the best people. Finally!!! I really hope to meet some of you there. Come up and say hi if you see me :)

(Follow me on Snapchat & Instagram @mrjulls for live update)