Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | August 22, 2015

WIN TICKETS

julianhfashionweek4 julianhfashionweek3Fashion Week Stockholm Januari #tb


Bara två dagar kvar till Fashion Week i Stockholm (24-26) och jag är super taggad! Det är massa nytt som händer på FW den här gången, Zalando är huvudsporsor och jag kommer vara FW reporter för dem. Det blir alltså en hel del som ska dokumenteras och såklart läggas upp här på bloggen så ni får hänga med också. Mellan visningarna kommer jag hänga mycket på Zalandos egna lounge “The House of Now” på konstnärshuset (Smålandsgatan 7) och alla är välkomna att kika förbi och hänga, dansa, titta på visningarna live, få mode tips från olika modeprofiler osv.

Men det bästa av allt är att jag har fått möjligheten att lotta ut två biljetter till Whyreds SS16 visning som är på måndag kl. 17 på Berns :) Någon av er som är sugen? Ni behöver bara lämna en kommentar och säga att ni är med och tävlar och skriva er mailadress (viktigt). Vinnarna dras imorgon och varje vinnare får såklart ta med sig en vän. Kör hårt – LYCKA TILL! 

___________________

Only two days left to Fashion Week in Stockholm (24-26) and I’m super excited! There is so much happening during FW this time, I’m gonna be a fashion week reporter for Zalando which is also the main sponsor this year. Between the shows I’ll be at Zalandos own lounge, “The House of Now” at Konstnärshuset (Smålandsgatan 7) and everyone is welcome to come and dance, livestream the shows, get fashion tips from people in the fashion industry etc.

But best of all is that I have the opportunity to give away two tickets to the Whyred SS16 show that is on Monday 17 o’clock at Berns :) Would you like to go? You just have to leave a comment and say that you are competing and leave you email address (important). I’ll pick two winners tomorrow and each winner can bring a friend. GOOD LUCK!