Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:34 | August 23, 2015

SHOPPING

JulianH_samsoe4JulianH_samsoe5JulianH_samsoe3JulianH_samsoe2JulianH_sasmoe1

Jag brukar inte gå runt i butiker och shoppa så ofta längre, köper nästan allt på nätet, men om det är en butik som jag gillar att in i så är det Samsøe Samsøe. Höstkollektionen är ju ute nu så jag var tvungen att gå förbi och kika i deras nya butik som de har öppnat i Göteborg på Korsgatan 20 när jag var där förra veckan under Way Out West och hittade en hel del snyggt till höstgarderoben :) Hösten är min favorit årstid när det kommer till mode så ni kan bara tänka er hur shopping sugen jag är just nu!

___________________

I don’t usually go shopping in the city so often anymore, I buy almost everything online, but if there’s a store that I really like to go to is Samsøe Samsøe. The fall collection is out already so I just had to pass by and take a look at their new store that they’ve just opened in Gothenburg on Korsgatan 20 when I was there last week for Way Out West and I found a lot of  nice stuff to my fall wardrobe :) Fall is my favorite season when it comes to fashion so you can only imagine how much I wanna go shopping now!