Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:41 | August 28, 2015

EIFFEL TOWER

JulianH_effel4 JulianH_effel1 JulianH_effel2 JulianH_effel3 JulianH_effel5Scotch & Soda blazer HERE // H&M t-shirt // H&M trousers // Hudson shoes // Brothers scarf // All Saints hat // Ray Ban sunglasses // Daniel Wellington watch


Som ni har sett så har min blogg fått en make over och jag hoppas att ni gillar den lika mycket som jag!!! ImNext kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta och jag är så tacksam för att ha varit en del av det absolut bästa blogg-teamet ever, men nu är vi alla redo för nya äventyr och en fräsch nystart inför hösten 2016.

Denna look fotade jag i Paris när jag var där med Rami och Lisa i början av sommarn och hade helt glömt bort att posta den. Kombinationen av beige och vitt såg man mycket av under modeveckan till nästa vår men jag det är självklart val för mig redan i höst. Hade gärna gått runt så där i Paris just nu.

_______________

As you’ve seen my blog has been given a mayor make over and I hope you guys like it as much as I do!!! The time with ImNext will always remain in my heart and I’m so grateful to have been part of the absolute best blog team ever, but now we are all ready for new adventures and a fresh new start for this fall 2016.

I shot this look in Paris when I was there with Rami and Lisa at the beginning of the summer and had completely forgotten to post it. The combination of beige and white was seen a lot during Fashion Week for next spring, but for me it’s already an obvious choice this fall. Wouldn’t mind walking around like this in Paris right now.