Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:59 | September 4, 2015

#GANTWHITEPARTY

JulianH_whiteparty12 JulianH_whiteparty10 JulianH_whiteparty5 JulianH_whiteparty3 JulianH_whiteparty1 JulianH_whiteparty JulianH_whiteparty8 JulianH_whiteparty6 JulianH_whiteparty7 JulianH_whiteparty11White Party at Artipelag


Igår kväll var jag som sagt på Gants 3.0 White Party för att fira deras nya och största globala kampanj någonsin i Gants historia. Jag hade på mig en tröja från River Island (här), byxor från Asos (här), sneakers från Nike och en kavaj från Scotch & Soda (här). Jag brukar nästan aldrig lägga upp festbilder här på bloggen men tänkte att det kanske är kul för er att se när man inte bara står och posar till outfit bilder, hehe. Stort tack till Gant för en super trevlig kväll!

__________________

Last night I went to Gant’s 3.0 White Party to celebrate their new and largest global campaign ever in Gants history. I wore a sweater from River Island (here), Trousers from Asos (here), sneakers from Nike and a blazer from Scotch & Soda (here). I usually never post party pictures here but I thought it might be fun for you guys to see, hehe. Big thanks to Gant for a very fun night!