Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:21 | October 26, 2015

– BLOCKET MODE –

JulianH_minStilA mix of outfits from this year


Som ni redan vet så varierar min stil väldigt mycket och det gör hela min garderob också såklart. Jag gillar att blanda allt från dyra plagg till budget kedjorna och second hand/vintage. Det är då man får till en mer personlig touch på sina looks och kan leka mer med trenderna! För några år sedan älskade jag att gå runt i alla second hand butikerna och leta efter coola plagg som ingen annan hade, men nu har jag blivit lite lat och tycker att det är lite jobbigt att gå i butiker så jag köper nästan bara allt på nätet.

Därför blev jag riktigt glad när jag fick reda att på att Blocket har en ny pop-up sajt “Blocket Mode“, där man kan hitta kläder, väskor och skor hur enkelt som helst. De fokuserar bara på stora mode varumärken och sajten bjuder på ett anonsflöde där de bästa annonserna från Blocket dyker upp efter dina önskemål! :) In och kika HÄR. Hoppas ni hittar något fint!

_______________

As you already know, my style changes all the time and that makes my whole wardrobe a mix of everything. From expensive garments, to budget chains and second hand/vintage. That’s when you get to a more personal touch in your looks and be able to play more with the trends! A few years ago I loved to go around in all second-hand stores and look for cool pieces that nobody else had, but now I have become a bit lazy so I buy almost everything online .

That’s why I got really happy when I found out about Blocket’s new pop-up site “Block Mode“, where you can find clothes, bags and shoes pretty easy. They focus only on major fashion brands and the site offers a flow of the best ads from Blocket that show up to your needs! :) Take a look HERE.

-I samarbete med Blocket-