Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:46 | October 27, 2015

ORANGERIET

JulianH_orangeriet5 JulianH_orangeriet1 JulianH_orangeriet3 JulianH_orangeriet6 JulianH_orangeriet4 JulianH_orangeriet2Dinner at Orangeriet


Om det är någonting jag lägger mycket pengar på så är det mat. Jag äter ute 6 dagar av 7 i veckan. Man får säga vad man vill om det men jag älskar att äta ute och testa nya restauranger. I helgen testade jag och min kompis Natalia mysiga restaurangen Orangeriet (här) och hade en så mysig kväll.

Vi drack svin, goda cocktails, käkade pizza, tonfisktartar och minihamburgare. Satt precis vid brasan och pratade om allt möjligt. Det känns som att man sitter på en restaurang i något varmt land istället för kalla Stockholm. Rekommenderar det här stället starkt!

______________

If there is anything I spend a lot of money on, it’s food. I eat out 6 days out of 7 almost every week. You can say what you want about it but I love eating out and try new restaurants. This weekend me and my friend Natalia tried the cozy restaurant, Orangeriet (here) and had such a nice evening.

We drank wine, tasty cocktails, ate pizza, tuna tartar and mini burgers. Just sat by the fire and talked about everything. It felt like we were sitting in a restaurant in a warm country instead of cold Stockholm. I highly recommend this place!