Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:32 | November 13, 2015

PUBLIC SCHOOL AW16

JulianH_dubai25 JulianH_dubai14 JulianH_dubai24 JulianH_dubai23 JulianH_dubai22JulianH_dubai21 JulianH_dubai16 JulianH_dubai_publicschool JulianH_dubai18 JulianH_dubai19 JulianH_dubai15 590973853_VZ_5667_26DA77DF66A2C9523355DD5FE6CE949ELast picture borrowed from Getty Images


Här får ni de första bilderna från Dubai! Jag fick äran att bli bjuden ner till Dubai för gå på Cadillacs världspremiären av deras nya ursnygga bil XT5 samt visningen av Public Schools aw16 kollektionen. Vilket jävla event (ursäkta språket). Så sjukt bra ordnat, så cool visning och hela kollektion var DOPE! Vill ha varenda plagg nästa höst när den har släppts och den nya Cadillac XT5 får gärna bli min också ;)

Nu är jag tillbaka hemma i kalla Sverige och är helt full av ny energi. Den här resan var en av mina absolut top 3 bästa jobb-resor någonsin. Kommer lägga upp ett annat inlägg med massa härliga snapshots så ni får se lite av Dubai. Wow, vilken stad. Måste tillbaka dit! Tusen tack till det bästa teamet på Cadillac för en grym resa.

_____________

Here you have the first pictures from Dubai! I was honored to be invited down to Dubai for the world premiere of Cadillac’s new gorgeous car XT5 and the first international fashion show of Public School’s aw16 collection. What a damn good event. Such a cool show and the entire collection was DOPE! I want every single piece next fall when it’s released and the new Cadillac XT5 too ;)

Now I’m back home in cold Sweden and I’m completely full of new energy. This trip was one of my absolute top 3 best work trips ever. I’ll post another post with lots of snapshots so you guys get to see a little bit of Dubai too. Wow, that city though. I need to go back there soon! Many thanks to the best team at Cadillac for an AMAZING trip.