Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | November 14, 2015

CAPE TOWN NEXT

JulianH_dubaipool1JulianH_dubaipool3Photos by Christian Fang

Sweet Denim mesh tee ss16 // Calvin Klein swim shorts // Mykita sunglasses HERE


Det dröjde inte länge innan det blev dags att packa väskan igen för nästa äventyr. Efter bara två dagar hemma i Stockholm bär det nu av till Kapstaden med min böna Angelica. Åh vad jag har sett fram emot den här resan! Vi åker dit med EF som erbjuder språkkurser utomlands för ungdomar och vuxna. De har 44 destinationer runt om i världen och man kan välja att åka från 2 veckor upp till ett år. Jag har flera vänner som har varit på språkresor med EF för flera år sedan när vi gick i skolan men jag gjorde aldrig det då så jag är riktigt glad och tacksam för att jag fått chansen att åka med dem till Kapstaden nu. Att kunna flera språk och uppleva andras kulturer tycker jag är super viktigt och det är aldrig för sent för att göra det. I dagsläge pratar jag flytande spanska, engelska och svenska och vill gärna lära mig flera språk!

Vi har också så många roliga aktiviteter inplanerade under våra dagar där nere, men det bästa av allt är att vi ska på Safari och det har jag velat göra sen jag var liten :) Längtar! Om ni vill veta mer om EF så tycker jag att ni ska ta en titt på deras hemsida HÄR och kom ihåg, det är aldrig försent!

_____________

It wasn’t that long before it’s time to pack my bags again for the next adventure. After only two days at home in Stockholm I’m now on my way to Cape Town with my babe Angelica. I’ve been looking forward to this trip for so long! We’re going there with EF that offers language courses for young people and adults. They have 44 destinations around the world and you can choose to go from 2 weeks up to a year. I have several friends who have been to an EF school in another country but I ‘ve never done it so I’m really happy and grateful that I had the chance to go with them to Cape Town now. Been able to speak several languages ​​and experiencing other cultures it’s so important, and it is never too late to do it. Right now I speak fluent Spanish, English and Swedish, and I would love to learn more languages!

We also have so many fun activities planned during our days down there, but the best of all is that we are going on a Safari and I’ve always wanted to do that :) Can’t wait! If you want to know more about EF, I think you should take a look at their website HERE and remember, it is never too late!

-I samarbete med EF-