Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:01 | November 16, 2015

LET ME SHOW YOU

JulianH_waves3JulianH_waves7JulianH_waves2JulianH_waves1JulianH_waves6JulianH_waves8JulianH_waves5Photos by Niklas Eliasson

River Island sweater // River Island shorts // Weekday cap // Ray Ban sunnies


Go’morgon vänner! Man skulle kunna tro att dessa bilder är tagna här i Kapstaden men det är de inte. De är faktiskt från Biarritz när jag var där i slutet på sommarn. Magiskt ljus va? Hade totalt missat att lägga upp dem! Nu är vi iaf framme i Kapstaden efter att ha åkt i 24 timmar. Vi kom fram igår kväll och då gick vi bara ut för att käka middag och sen tillbaka raka vägen till hotellet. En god natts sömn i en riktig säng behövdes kan jag säga! Nu är man full av energi igen och redo att upptäcka den här fantastiska staden! :)

_____________

Good morning friends! You could think that these pictures are taken here in Cape Town but they are not. They are actually from Biarritz when I was there in late summer. Had totally missed to post them! Now we have finally arrived in Cape Town after 24 hours. We arrived last night and we went out just to have dinner and then back straight to the hotel. A good night’s sleep in a real bed was needed! Now I’m full of energy again and ready to discover this amazing city! :)