Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:24 | November 17, 2015

HELLO CAPE TOWN

JulianH_capetown2 JulianH_capetown1 JulianH_capetown33 snapshots from yesterday


Önskar jag hade mer tid nu för att visa er alla bilderna vi tog igår. Men de kommer, jag lovar. Ni får dessa tre så länge! Det är så fint här! Jag är helt kär i Kapstaden. Skulle till och med kunna tänka mig att flytta hit i några månader, så kär är jag :) Vi hade en fantastisk första dag igår. Gick till stranden och även fast det var svinkallt i vattnet så doppade vi oss lite, låg och solade och såg en av de finaste solnedgångerna jag har sett i mitt liv.

Idag började vi dagen med ett besök i skolan och hade vår första lektion i engelska :) Tillbaka till skolbänken efter massa år utan att ha rört en bok typ, haha. Men det var skitkul. Lägger upp ett inlägg lite senare med bilder från skolan så ni får se hur det ser ut. Kom ihåg att gå in HÄR för att läsa mer om EFs språkkurser.

_______________

I wish I had more time now to show you all the pictures we took yesterday. But they will come, I promise. It’s so nice here! I’m totally in love with Cape Town. I would even consider to move here for a few months, that’s how in love I am :) We had a fantastic first day yesterday. Went to the beach and even though it was freezing cold in the water we dipped our toes, sunbathed and watched one of the most beautiful sunsets I’ve seen in my life.

Today we started the day with a visit to the school and had our first lesson in English :) Back to school after lot of years without even touched a book, haha. But it was super fun. I’ll post some pictures from the school later so you can see how it looks. Remember to check their website HERE to learn more about EF’s language courses.