Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:32 | November 19, 2015

EF – BACK TO SCHOOL

JulianH_ef3 JulianH_ef1 JulianH_ef9 JulianH_ef7 JulianH_ef4 JulianH_ef8 JulianH_ef11 JulianH_ef2 JulianH_ef10EF school in Cape Town


Som jag nämnde tidigare så hade vi vår första lektion på EFs skolan i tisdags och det kändes lite konstigt att vara tillbaka i skolbänken eftersom det var så länge sedan jag gick i skolan men shit vad kul det var. Älskade läraren! Hon var riktigt duktig. Ställde frågor hela tiden så man fick vara delaktig under hela lektionen och lärde ut på ett bra sätt. Bra lärare är ju super viktigt för att kunna trivas när man går i skolan. Efter lektionen fick vi en rundtur, skolan är så fräsch, det finns en asnice kafeteria och innegård samt sköna “chill-rum” med massa soffor där man kan sitta och plugga för sig själv. Sen träffade vi rektorn och pratade lite med de andra lärarna. Är så glad för att jag har fått göra detta med EF! Tycker verkligen ni ska in och fylla i era uppgifter HÄR så ni får mer information om deras kurser så kanske ni blir sugna på att åka iväg och plugga också :)

_____________

As I mentioned earlier, we had our first lesson at EF school this Tuesday and it felt a little strange to be back in the classroom because it was such a long time ago I went to school but it was so much fun. I loved the teacher! She was really good. She was asking questions all the time so we were involved throughout the whole lesson and taught in a good way. Good teachers are so important to be able to enjoy your time in school. After the lesson, we got a tour, the school is so fresh, there is a super cafeteria with a big patio and comfortable “chill rooms” with lots of sofas where you can sit and study for yourself. After that we met the headmaster and talked with the other teachers. I’m so happy that I got the chance to this with EF! I really think you should go in and write your information HERE so you get more details of their courses and maybe you decide to go and study somewhere as well :)