Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:59 | November 20, 2015

#MYNIKONMOMENTS

JulianH_dubaiyatch1 JulianH_dubaiyatch4 JulianH_dubaiyatch2 JulianH_dubaiyatch6 JulianH_dubaiyatch5 JulianH_dubaiyatch3Photos taken with my Nikon D750 


Även fast jag är i Kapstaden nu så måste jag bara visa de här bilderna från Dubai. Hur fina är inte dessa bilder? Ljuset kunde bara inte bli bättre. Det är så kul att fota när det så här fint ljus. Min kamera och jag mådde bra här kan jag säga! Den här dagen i Dubai var den absolut bästa dagen av alla. Vi fick spendera dagen på en tre vånings yatch (den på bilden ovan) och äta otroligt god mat, sola och bada och dricka vin tills solen gick ner. En look från båten kommer upp lite längre fram! Återigen, tusen tack till Cadillac och Public School för denna resa. Magi!

____________

Even though I’m in Cape Town now I just have to show you guys these pictures. How amazing are they? The light just couldn’t get any better. It’s so much fun to take pictures when the light is so perfect. My camera and I were very happy here! This day in Dubai was the absolute best day of them all. We got to spend the day on a mayor yatch (the one in the pic above) and eat incredible good food, swim and and drink wine until the sun went down. A look from the boat comes up a later on! Once again, thanks to Cadillac and Public School for this trip!

-I samarbete med Nikon-