Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:05 | November 23, 2015

SANDBOARDING

JulianH_sandboarding7 JulianH_sandboarding6 JulianH_sandboarding1 JulianH_sandboarding5 JulianH_sandboarding2 JulianH_sandboarding3

Förra veckan bokade EF skolan oss på detta så vi åkte vi ut till öknen och var där nästan hela dagen! Åh herregud vad kul det var men så tråkigt att jag inte har en enda bild på när vi faktiskt åker. Det var så kul att vi glömde bort att fota haha. Däremot var gick det inte så fort som jag hade hoppats. Men sen körde vi fyrhjuling  i sanddynerna och det var ännu roligare. Lite läskigt också! Ni som följer mig på snapchat (@mrjulls) såg säkert det? Glöm inte att följa mig där för live uppdatering av allt jag gör här.

______________

Last week the EF school booked us on a trip to the desert and we did this! OMG it was so much fun but so bad that I don’t have a single picture of when we actually do it. It was so fun that we forgot to take pictures haha. Then we did motorbiking in the dunes too and it was even more fun. A bit scary sometimes. Those of you who follow me on snapchat (@mrjulls) saw it right? Don’t forget to follow me there for live updates of everything I do here.