Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

8:17 | November 23, 2015

WE DON’T REMEMBER DAYS

JulianH_capetown_snap3 JulianH_capetown_snap2 JulianH_capetown_snap9 JulianH_capetown_snap7 JulianH_capetown_snap6 JulianH_capetown_snap5 JulianH_capetown_snap4 JulianH_capetown_snap10Snapshots from Cape Town


Hej vänner! Flera snapshots från underbara Kapstaden. Valde att släppa datorn i helgen och bara njuta av tiden här. Om några dagar är det dags att åka hem och jag vill verkligen njuta av varenda sekund här. Men vi har som sagt några dagar kvar och de bästa aktiviteterna också. Idag skulle vi egentligen ha dykt i en bur för att titta på hajar men tyvärr så blev det inställt så vi ska hitta på något annat istället. Imorgon är det äntligen dags för safari (som jag längtat) och på onsdag skydiving.! Så taggad :)

____________

Hello friends! More snapshots from the beautiful Cape Town. Chose to have a computer-free weekend and just enjoy the time here. We’re going home in a few days and I really want to enjoy every second of our time here. But we still have a few days left, and the best activities too. Today we were going to dive in a cage to see the sharks but unfortunately it got canceled so we have to find something else to do instead. Tomorrow it’s finally time for the safari (can’t wait) and on Wednesday skydiving! So excited :)