Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:15 | November 26, 2015

ABSEILING

JulianH_abseiling4 JulianH_abseiling6 JulianH_abseiling1 JulianH_abseiling3 JulianH_abseiling5 JulianH_abseiling2JulianH_abseiling9

Här kommer lite fler bilder från när vi körde abseiling ner för Table Mountain här om dagen. Det finns inga ord för att beskriva hur rädd jag var när jag hängde så där lite utanför kanten på de två sista bilderna tagna med mobilen! *Läs – aldrig känt så mycket rädsla i hela mitt liv. Var så nära att ge upp när jag insåg vad jag hade gett in mig in på men killarna som jobbade där vägrade och peppade mig tills jag inte hade något annat val än att fortsätta neråt. Man var ju helt hög på adrenalin så det var bara att göra det och nu är jag riktigt glad för att ha klarat det.

Om ni är här i Kapstaden och åker upp till Table Mountain så tycker jag verkligen att ni ska boka Abseiling. Tänk på att det är många som bokar så gör det någon dag innan ni ska dit :)

______________

Here are some more pictures from when we did the abseiling down from Table Mountain the other day. There are no words to describe how scared I was when I was hanging like that by the edge as you can see in the last 2 pictures taken with my phone! *Read – I’ve never felt so much fear in my life. Was so close to give up when I realized what I was about to do but the guys that worked there refused so I had no other choice but keep going down. I was quite high on adrenaline so i just did it and now I’m really happy that I did it.

If you’re here in Cape Town and want to go up to Table Mountain, I really recommend you guys to book Abseiling. But they’re always busy so book it a couple of days before :)