Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

7:05 | November 26, 2015

THINK LESS, LIVE MORE

JulianH_EF2Adventures in Cape Town booked by EF School 


Vill inte att den här resan ska ta slut! Har verkligen haft det helt magiskt här i Kapstaden och tack vare EF skolan har vi fått möjligheten att göra alla de här roliga grejerna. Hur tacksam är man! EF har ju som jag nämnde i ett annat inlägg 44 olika destinationer i hela världen och här i Kapstaden pluggar man engelska. Men de hjälper även eleverna med att boka in sig på massa olika aktiviteter så man ska kunna uppleva staden på bästa sätt och det är exakt vad vi har gjort här. Att gå i skolan blir ju helt plötligt mycket roligare när man kan både bli bättre på språket/lära sig ett nytt språk och utforska en helt ny stad! Bra kombo va?

Vi har även lärt känna massa andra elever som vi har hängt med på dagarna, käkat middagar ihop och vart ute och festat med. Shit vad man har saknat skoltiden och alla vänner man får när man går i skolan. Längtar redan efter att få resa mer med EF. Om ni också är sugna så tycker jag att ni ska gå in HÄR och fylla i era uppgifter så ni får all information ni behöver! Kööör :)

_____________

I don’t want this trip to end! It’s been so dope here in Cape Town and because of the best team at the EF school we’ve had the opportunity to do all this fun stuff. I’m so grateful! EF has as I mentioned in another post 44 different destinations in the world and here in Cape Town you only study English. But they also help students with the booking to a lot of different activities so you can experience the city in the best way and that is exactly what we have done here. Going to school is much more fun when you can learn a new language and explore a whole new city! Best combo huh? 

We also got to meet lots of other students and we’ve been hanging out during the days, had some dinners together and went out partying one night. I’ve really missed the school days and all the friends you get when you go to school. Can’t wait to travel with EF again. And if you guys should really think about it too and take a look HERE, write your information so you get all the information you need! Just do it :)