Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:38 | November 30, 2015

MY FAVORITE SECOND HAND JACKET

JulianH_secondhand

Som jag nämnde tidigare så har jag just nu ett samarbete med Blocket Mode som är Blockets nya pop up site för att enkelt köpa/sälja kläder, skor och väskor och jag tycker det funkar hur bra som helst. Ta en titt här! När jag shoppar har jag en tendens att fastna för plagg som kanske sticker ut lite eller har coola/snygga detaljer som gör att outfitten blir lite roligare och mer intressant och om det är någonstans där man kan alltid hitta såna plagg så är det på second hand butiker. Den här jackan har jag inte hittat på just Blocket men den har jag köpt av min vän Angelica när vi hade bloppis sist och hon hade köpt den på en second hand butik för länge sen så vem vet hur många ägare den har haft, men den mitt absolut favorit second hand fynd just nu. Älskar den och det bästa av allt är att det bara är jag som har den :) Det kallar jag för ett bra second hand köp!

______________

As I mentioned earlier, I have now a collaboration with Blocket Mode which is Blocket’s new pop-up site to easily buy / sell clothes, shoes and bags, and it works great. Take a look here! When I shop, I have a tendency to stick to clothes that might stand out a bit or have cool/stylish details that make the outfit a little more fun and interesting, and if it’s somewhere you always can find that kind of clothes it is at second hand stores . This jacket I didn’t buy from Blocket but I  bought from my friend Angelica and she had bought it at a second hand shop a long time ago so who knows how many owners it has had, but this one is my absolute favorite second-hand findings right now. Love it and the best of all is that it’s just me who has it :) That’s what I call a good second-hand purchase!

-I samarbete med Blocket Sverige-