Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:41 | December 8, 2015

B R A I D S

JulianH_hairstyle5JulianH_hairstyle6Photos by Christian Fang

Hair by Kyle Allder // Jacket from Lxls 


Hej hej nytt hår! Ny look! I flera månader har jag gått runt och sparat ut håret och väntat på att få göra detta och nu är det äntligen done. Jag är så sjukt jävla nöjd. Självklart är inte allt mitt hår utan jag fick spara ut håret en del bara för att kunna fläta in dessa flätor i mitt hår. Det kunde bara inte blivit bättre. Känns fortfarande lite konstigt och ovant eftersom jag har aldrig haft långt hår i hela mitt liv, men jag tycker det är så snyggt och kan inte tänka mig att ha något annat på ett tag framöver. So DOPE! Tusen tack till bästa Kyle för ett så sjukt bra jobb med håret!!! Vad tycker ni?

________________

Hello hello new hair! New look! For several months I’ve been saving my own hair and waiting to do this, and now it’s finally done. I’m so damn happy. Obviously, not all of it is my hair, I’ve saved for three months so they could braid these braids in my hair. But it just couldn’t look better. Still feels a bit strange because I have never had long hair all my life, but I think it’s so cool so can’t imagine having anything else in a while. So DOPE! Big thanks to the best of the best Kyle Allder for such an amazing job with my hair!!! What do you guys think?