Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

9:08 | December 20, 2015

MIAMI

JulianH_manners2 JulianH_manners1 JulianH_manners6 JulianH_manners3T-shirt from Manners Apparel – HERE


Den senaste veckan här i Miami har varit hur nice som helst. Umgåtts mest med familjen, hängt på stranden och solat och badat, ätit ute på mysiga restauranger, shoppat lite, legat i soffan hos mamma och kollat på serier samtidigt som hon matar mig med massa mat, haha (så är det alltid när jag kommer och hälsar på). Har tagit det väldigt lugnt med andra ord. Börjar redan bli lite rastlös men det är jätte skönt att äntligen få koppla av och bara vara. Har haft tid att tänka väldigt mycket också på hur jag vill att nästa år ska bli och vad jag vill åstadkomma under 2016. Är så redo för det nya året :)

_____________

The past week here in Miami has been so nice. I’ve been mostly with my family, hanging out at the beach, eating on nice restaurants, shopping a little, lying on the sofa at my mom’s house watching tv and she feeding me with a lot of food, haha (it’s always like that when I come and visit). I’m already starting to feel a little restless, but it’s really nice to finally get to relax and just be. I’ve had time to think very much also on how I want my next year to be and what I want to accomplish in 2016. I’m so ready for the new year :)