Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:31 | January 2, 2016

HELLO 2016

JulianH_newyear2016_3 JulianH_newyear2016_2 JulianH_newyear2016_5 JulianH_newyear2016_6 JulianH_newyear2016_1

2016 är äntligen här och det känns hur bra som helst! Nu börjar vi ett nytt kapitel med nya äventyr att se fram emot. Hade en fantastisk nyårsafton med mina vänner på Kåken och sen vidare på en annan klubb, två andra fester och en efterfest som slutade vid 8 på morgonen, hahah. En all in kväll med andra ord men så värt det! Jag hade på mig min favvo kavaj från H&M x Balmain, en skjorta från Asos, jeans från Mouli och skor från Asos.

______________

2016 is finally here and it feels so nice! Had a fabulous New Year’s Eve with my friends at Kåken and then on to another club, two other parties and one after party that ended at 8 in the morning, lol. All-in night in other words, but so worth it! I wore my favorite blazer from H&M x Balmain, a shirt from Asos, jeans from Mouli and shoes from Asos.