Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:11 | January 18, 2016

A FRESH NEW SMILE

JulianH_beautybox1Det här har jag velat göra så länge och förra veckan fick jag tips på ett bra ställe att göra det på, bokade första bästa tiden och gick och gjorde det direkt. Har alltså äntligen blekt mina tänder hos bästa Narmeen på Beautybox Stockholm och jag är så nöjd med resultatet. Jag var ju lite nervös innan eftersom jag är lite rädd för att gå till tandläkaren men hon var så lugn och trevlig och förklarade exakt vad hon skulle göra innan så det kändes hur bra som helst. Mina tänder känns som nya nu! Om ni är sugna eller har funderat på att bleka tänderna så tycker jag inte att ni ska göra det hemma själva med sånt man beställer från nätet utan gå till en professionell tandläkare som verkligen kan och gör det på rätt sätt, och de på Beautybox kan jag verkligen rekommendera! Gå in HÄR för mer info och tidsbokning! Värt varenda krona :)

______________

I’ve been wanting to do this for so long, and last week a friend of mine told me about a good place to do it so I booked an appointment and just went and did it. I’ve finally bleached my teeth with the best Narmeen at Beautybox Stockholm and I am so happy with the result. I was a bit nervous before because I’m a little scared of the dentist, but she was so calm and nice and explained exactly what she would do before so it felt just fine. My teeth feel like new now! If you guys want to bleach your teeth I don’t think you should do it at home with the stripes you can order from the web, you should go to a professional dentist who knows how to do it the right way, and I can really recommend to do it at Beautybox! Click HERE for more info and booking! Worth every penny :)