Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:19 | January 30, 2016

24 KARAT GOLD ON MY FACE

JulianH_guldmask4 JulianH_guldmask5 JulianH_guldmask3 JulianH_guldmask1@beautybox.stockholm


Stockholms modevecka drar ingång på måndag och jag var förbi Beauty Box igen för en snabb uppfräschning av hyn i form av en ansiktsbehandling, lite massage och en 24 karat guldmask som tydligen alla pratar om och jag var såklart tvungen av testa. Gjorde även en Teosyal behandling för att boosta ansiktet och wow vilka resultat! Gick därifrån som en liten bebis ;)

Jag har märkt att killar är mer och mer intresserade av att ta hand om sin hy vilket jag också har blivit det senaste året och testat alla möjliga produkter och behandlingar tills jag hittat de som passar mig. Men om ni vill unna er en skön uppfräschning för att återfukta huden nu när det är så kallt ute så tycker jag att ni ska gå in HÄR och boka en tid och ni får gärna hälsa från mig! Ni kommer inte att bli besvikna! Tjejerna som jobbar på Beauty Box heter Niveen och Narmeen och är otroligt duktiga och proffsiga.

________________

Stockholm Fashion Week kicks off on Monday and I went by Beauty Box again to freshen up my skin a little. I did a facial, some massage and tried the 24 carat gold mask that apparently everyone is talking about. I also did a Teosyal treatment to boost my skin and wow the results are amazing! Came home like a little baby;)

I’ve noticed that guys are more and more interested in taking care of their skin which I’m too and have tried all sorts of products and treatments until I found the ones that. But if you want to treat yourself and hydrate the skin, I recommend to go in HERE and make an appointment and say hi from me! You will not be disappointed! The girls who work at Beauty Box are Niveen and Narmeen and they’re super talented and professional.