Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:50 | February 7, 2016

BLOGGERS LOVE BRUNCH

JulianH_zalandobrunch10JulianH_zalandobrunch6JulianH_zalandobrunch11JulianH_zalandobrunch3Photos by me & @studioemmasvensson


Om det är en sak vi bloggare ÄLSKAR så är det att bruncha! Det har ni säkert märkt va? Det händer ganska ofta att man styr upp en blogg-brunch som vi kallar det för vad som helst, och den får gärna vara i fina miljöer, med bra ljus och massa foto-vänlig mat så man kan ta massa bilder, haha. Det var precis vad Elsa tillsammans med Zalando bjöd in till förra veckan på Miss Clara hotell. En riktigt bra start på dagen med andra ord. Tusen Tack till min fina vän Elsa och Zalando för den bästa brunchen på länge!

_____________

If there is one thing we bloggers LOVE it has to be to have brunch! You’ve probably noticed, huh? It happens quite often that we have a brunch for whatever reason, and it has to be in nice locations, with good lightning and a lot of photo-friendly food so we can take lots of pictures, haha. It was exactly what Elsa and Zalando invited us to last week at Miss Clara hotel. A perfect way to start the day, in other words. Many thanks to my good friend Elsa and Zalando for the best brunch in a long time!