Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:09 | February 12, 2016

THURSDAY DINNER WITH FRIENDS

JulianH_foodora1 JulianH_foodora4 JulianH_foodora6 JulianH_foodora5 JulianH_foodora3 JulianH_foodora2Pre-Valentines dinner 


Igår kväll hade vi en riktigt mysig kväll hemma hos Lisa och Tim i deras nya lägenhet som är magisk! Vill flytta in hos dem nu, haha. Men vi orkade iaf inte gå ut och käka så då beställde vi maten hem från restaurangen istället via den geniala appen Foodora. Paypal och Foodora har just nu ett super härligt Valentines erbjudande – om ni registrerar er på Paypal kan ni beställa en middag för 2 från Foodora men betalar endast för 1! Ni behöver bara använda koden är FOODPAYLOVE! Vår middag beställde vi från Linje Tio och Broms och allt var svingott. Ett bra tips inför Alla Hjärtans Dag på söndag då det brukar vara fullt på alla restauranger. Man kan ha det lika trevligt hemma och slippa laga mat :)

_____________

Last night we had a really nice evening at Lisa’s and Tim’s in their new apartment that is totally amazing! I wanna move in with them now, haha. We weren’t in the mood to go out so we ordered everything from the restaurant via the ingenious app Foodora. Paypal and Foodora have a really nice Valentines offer right now – if you register on Paypal you can order a dinner for 2 from Foodora but only pay for 1! You just use the code FOODPAYLOVE! We ordered our dinner from Linje Tio, and Broms, and everything was deliciuos. A good idea before Valentine’s Day on Sunday  and all restaurants are full. You can have it as nice at home and avoid cooking yourself :)

– I samarbete med Paypal och Foodora –